Biltema støvsuger

Hav udstyret i orden med en god støvsuger – Biltema

Køb en støvsuger i høj kvalitet lige her – Biltema.dk

Find din nye støvsuger hos Biltema. Her får du en god og effektiv støvsuger til en god pris. Gør et kup, og vælg din støvsuger blandt vores udvalg.

Støvsugere – Biltema.dk

Køb en smart robotstøvsuger og slip for den daglige rengøring.

Støvsugere med eller uden pose.

Våd- og tørstøvsuger WD 1202/30 – Biltema.dk

Biltemas vådstøvsugere er bygget med tanke på god ergonomi og tilgængelighed, så …

Våd- og tørstøvsuger WD 1202/30

Robotstøvsuger | Køb din støvsuger hos Biltema

Robotstøvsuger | Køb din støvsuger hos Biltema – Biltema.dk

Køb en smart robotstøvsuger og slip for den daglige rengøring. En effektiv robotstøvsuger kan klare dørtrin og give dig tid til andre ting.

Støvsuger, 800 W – Biltema.dk

Med denne kraftige støvsuger med teleskoprør kan du problemfrit og effektivt udføre den ugentlige rengøring. Tre effekttrin Støvsugeren har tre effekttrin. Vælg mellem lav, middel og høj sugeeffekt afhængigt af underlaget. Valget foretages let ved at dreje på sugestyrkeregulatoren. Tre mundstykker Med støvsugeren følger tre mundstykker. Et tæppe-/gulvmundstykke og et kombineret 2-i-1 mundstykke (fugemundstykke med udklappeligt børstemundstykke) og et tekstilmundstykke. Dermed kan du vælge mundstykke efter det, du skal støvsuge. Let at tømme og rengøre Støvsugeren bruger støvsugerposer af helsyntetisk materiale. De er meget nemme at skifte. Du åbner dækslet, løfter posen ud, og erstatter den med en ny. En pose er inkluderet, og der kan købes flere som tilbehør. For at få bedst mulig sugeeffekt skal du regelmæssigt rengøre motorfilteret, som er placeret efter støvsugerposen, og det vaskbare EPA12-filter, som er placeret bagest i støvsugeren. De er lette at løsne og kan derefter skylles under rindende vand. Automatisk ledningsoprul Støvsugeren hat automatisk ledningsoprul. Tryk på knappen til oprulning af ledningen, og ledningen rulles ind. Vigtigt at huske på Rengjorte filtre må ikke genmonteres, før de er helt tørre. Brug aldrig støvsugeren uden støvsugerpose.

Støvsuger, 700 W – Biltema.dk

Er du lige flyttet hjemmefra eller flyttet ind på et kollegium? Så er denne lille og praktiske støvsuger med teleskoprør af metal en overkommelig støvsuger, der passer perfekt til rengøringsbehovene i den lille husstand. To mundstykker Med støvsugeren følger to mundstykker. Et gulvmundstykke og et kombineret 2-i-1 mundstykke (fugemundstykke med udklappeligt børstemundstykke). Dermed kan du vælge mundstykke efter det, du skal støvsuge. Let at tømme og rengøre Støvsugeren bruger støvsugerposer af helsyntetisk materiale. De er meget nemme at skifte. Du åbner dækslet, løfter posen ud, og erstatter den med en ny. En pose er inkluderet, og der kan købes flere som tilbehør. For at få bedst mulig sugeeffekt skal du regelmæssigt rengøre motorfilteret, som er placeret efter støvsugerposen, og det vaskbare mikrofilter, som er placeret bagest på støvsugeren. De er lette at løsne og kan derefter skylles under rindende vand. Automatisk ledningsoprul Støvsugeren hat automatisk ledningsoprul. Tryk på knappen til oprulning af ledningen, og ledningen rulles ind. Vigtigt at huske på Rengjorte filtre må ikke genmonteres, før de er helt tørre. Brug aldrig støvsugeren uden støvsugerpose.

Poseløs støvsuger, 700 W – Biltema.dk

Glemmer du at købe nye støvsugerposer eller er du træt af, at netop din pose ikke længere fås i butikken? Så er en poseløs støvsuger noget for dig! Tre effekttrin Støvsugeren har tre effekttrin. Vælg mellem lav, middel og høj sugeeffekt afhængigt af underlaget. Valget foretages let ved at dreje på sugestyrkeregulatoren. Tre mundstykker Med støvsugeren følger tre mundstykker. Et gulvmundstykke til tæpper og bløde overflader, et fugemundstykke til samlinger og hjørner og et børstemundstykke til malerier og bogreoler. Dermed kan du vælge mundstykke efter det, du skal støvsuge. Let at tømme og rengøre Støvsugeren tømmes nemt ved først at løsne opsamleren. Tryk derefter på knappen for at åbne bunden af opsamleren og tømme den i en affaldsspand. Om nødvendigt kan du også rengøre beholderen med vand. For at få bedst mulig sugeeffekt skal du også regelmæssigt rengøre motorens luftfilter, som sidder under et dæksel på oversiden af støvsugeren, og det vaskbare HEPA-filter, der er placeret i opsamlerens låg. De er lette at løsne og kan derefter skylles under rindende vand. Automatisk ledningsoprul Støvsugeren hat automatisk ledningsoprul. Tryk på knappen til oprulning af ledningen, og ledningen rulles ind. Vigtigt at huske på Rengjorte filtre må ikke genmonteres, før de er helt tørre.

Kraftige vådstøvsugere – lav pris & høj sugeevne – Biltema.dk

Solide vådstøvsugere til erhverv og private – effektive og holdbare med mange funktioner – blæser, udtag til værktøj, adapter, filter til byggestøv. Se vores udvalg her.

Stangstøvsuger – Biltema.dk

Med denne praktiske og brugervenlige ledningsfri stangstøvsuger bliver rengøringen lettere. To effekttrin Støvsugeren har to effekttrin. Vælg mellem lav og høj sugestyrke afhængigt af overfladen.  Op til 35 minutters driftstid Driftstiden varierer afhængigt af, hvilket effekttrin støvsugeren kører på. Hvis batteriet er fuldt opladet, og støvsugeren kører med lav effekt, er driftstiden op til 35 minutter. Lader med vægbeslag Stangstøvsugeren lades nemt op med den medfølgende ladeadapter. Hæng støvsugeren på vægbeslaget, og tilslut ladeledningen direkte til batteriet. På den måde behøver batteriet aldrig at blive koblet fra støvsugeren ved ladning. Gulvmundstykke med LED-lys Gulvmundstykket er udstyret med praktisk LED-lys. Det betyder, at området foran mundstykket oplyses, og du kan tydeligt se, hvor der er støv og snavs.  Tre mundstykker Ud over gulvmundstykket er der også inkluderet et børstemundstykke og et fugemundstykke. Dermed kan du også problemfrit støvsuge sofaer, møbler, lukkede rum og kroge. Let at tømme og rengøre Støvsugeren tømmes nemt ved at åbne dækslet under opsamleren. Brug den medfølgende rengøringsbørste til at børste alt støv væk. For at rengøre det vaskbare HEPA-filter skal du først løsne opsamleren. Tag derefter filteret ud, og skyl det under rindende vand.  Støvsugeren kan også bruges som håndstøvsuger. Vigtigt at huske på Løsn altid batteriet før rengøring. En rengjort HEPA-filter må ikke genmonteres, før det er helt tørt!

Keywords: biltema støvsuger, støvsuger biltema