Dopamin viaplay

Dopamin – Med Amalie Dollerup, Ellen Hillingsø og Jonathan …

Dopamin – Med Amalie Dollerup, Ellen Hillingsø og Jonathan Harboe – discovery+

31. mar. 2022 — DOPAMIN er et psykologisk, relationsbåret trekantsdrama, der undervejs tager en overraskende drejning, hvor dystre hemmeligheder bliver afsløret …

Discoverys nye drama-serie DOPAMIN byder på skuespillere som Amalie Dollerup, Ellen Hillingsø og Jonathan Harboe i de bærende roller.

‘Dopamin’: Josefine Frida er det eneste, der redder dansk …

‘Dopamin’: Josefine Frida er det eneste, der redder dansk serie fra katastrofen / Serie

2. apr. 2022 — Alle andre er som bedøvede af apati. ‘Dopamin’. (Foto: Viaplay). Man kommer aldrig til at holde af nogen af hovedpersonerne. Amalie Dollerups og …

Det danske hospitalsdrama ’Dopamin’ har et es i ærmet: norske Josefine Frida, kendt fra rollen som Noora…

Ny dramaserie DOPAMIN på Discovery+ | Woman.dk

17. dec. 2021 — Serien DOPAMIN er et psykologisk trekantsdrama, hvor dystre hemmeligheder bliver afsløret, og hovedpersonerne kommer ud i et farligt spil med …

Serien byder på flere seje og kendte skuespillere, og vi kan afsløre, at en af stjernerne fra SKAM er med i serien! Glæd jer til foråret 2022.

Anmeldelse: Er ‘Dopamin’ overdramatisk og skuffende?

Anmeldelse: Er ‘Dopamin’ overdramatisk og skuffende? | Vi Elsker Serier

31. mar. 2022 — Krimi-dramaet ‘Dopamin’ er noget af en mundfuld. Men er den overdramatisk og skuffende eller er den lige tilpas? Følg med her.

Krimi-dramaet ’Dopamin’ er noget af en mundfuld. Men er den overdramatisk og skuffende eller er den lige tilpas? Følg med her.

Dopamin | Shows | discovery+

Dopamin – Trailer. Maiken, Jacob og Ida havner i et trekantsdrama og et spil om liv og død. Aldersgrænsen for dette indhold er 16. Full Series Now Available.

Dopamin: ny dansk dramaserie – premiere torsdag – YouTube

TV-serier online – Download og stream gode serier på nettet

Viaplay tilbyder TV-serier på nettet til hele familien. Download eller stream serier på din computer, mobiltelefon og tablet.

Download og stream gode serier på nettet – Viaplay

Viaplay Group er én af Nordens førende underholdningsleverandører. I Danmark står vi bag streamingtjenesten Viaplay samt en række TV-kanaler, herunder TV3, TV3+, TV3 Puls, TV3 MAX og sportskanalen TV3 Sport.

16. aug. 2022 — Optagelserne til Viaplays nye originalserie ‘Kald mig far’ er i hus … spilles af Ellen Hillingsø (Hvidstengruppen II, Advokaten, Dopamin).

Viaplay Groups streamingtjeneste Viaplay er derudover tilgængelig i Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Lithauen, Polen, USA og Holland. Viaplay lanceres i Storbritannien i 2022, efterfulgt af Canada, Tyskland, Østrig og Schweiz inden udgan

Hvad ville du gøre, hvis din bedste ven blev kærester med din …

Nordisk Film Series står bag ny originalserie til Viaplay | Nordisk Film

16. aug. 2022 — Rollen som Helle spilles af Ellen Hillingsø (Hvidstengruppen II, Advokaten, Dopamin). Skuespillerne Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard er …

Ny Viaplay Original er en akavet affære, som går direkte i hjertekulen. ’Kald mig far’ er en komedieserie med Alex Høgh Andersen, Magnus Haugaard og Ellen Hillingsø i hovedrollerne. Serien er produceret af Nordisk Film Series for Viaplay. ’Kald mig far’ har forventet premiere i 2023.

Keywords: dopamin viaplay