Knob og stik app

Knob og Stik 3D (Knots 3D) 4+ – App Store – Apple

Bind, løs op og roter +175 knob med din finger i 3D! Knots 3D, vores topanmeldte app til knob i 3D, vil give dig et helt nyt perspektiv på knob!

Knob og Stik 3D ( Knots 3D ) – Apps i Google Play

Bind, løs op og roter +175 knob med din finger i 3D! Knots 3D, vores topanmeldte app til knob i 3D, vil give dig et helt nyt perspektiv på knob!

Bind, løs op og roter +175 knob med din finger i 3D!

Knob og Stik – Lær 150+ knob! – Knots 3D

Knob og Stik – Lær 150+ knob!

Bind, løs op og roter +150 knob med din finger i 3D! Knots 3D, vores topanmeldte app til knob i 3D, vil give dig et helt nyt perspektiv på knob!

Bind, løs op og roter +150 knob med din finger i 3D! Knots 3D, vores topanmeldte app til knob i 3D, vil give dig et helt nyt perspektiv på knob! Få et stykke reb og slå dig løs!

Knob og stik – Danske Tursejlere

Knob og stik

Ønsker du at grave mere ned i emnet, findes der mange ressourcer online og forskellige apps, der kan hjælpe dig med at udvide dine evner som knob-mester.

Når man først introduceres til de forskellige knob og stik, der bruges til sejlads, kan det virke lidt overvældende. Der findes utroligt mange forskellige knob

Knob i 3D – Spejder.dk

Knob i 3D | Spejder.dk

14. okt. 2019 — Med app’en kan du lære at binde over 100 forskellige knob. Det smarte ved Knots 3D er, at du kan rotere knobene, så du kan se dem fra alle …

App’en Knots 3D giver dig mulighed for at udforske over 100 forskellige knob i 3D

Nyttige apps i sejlerskolen – SNV.DK

Knots 3D – Knob Stik og Knuder. Rigtig god app på dansk med vejledninger i hvordan du binder et hav af knob og stik. Alle vejledningerne er animerede og kan …

På denne side har vi samlet en række apps, som vi syntes kan være nyttige både for nye og befarne sejlere.

Knob og knuder

Knop og knuder – links

Råbåndsknop, kirurgknob, kællingeknude, ottetalsknob, dobbelt halvstik og … https://itunes.apple.com/us/app/knots-3d/id453571750?mt=8) eller Animated …

Lær at binde knob med app til Iphone – YouTube

Knob og stik – Sejlguide.dk

Knob og stik (9). De mest almindelige sejlerknob. Det er vist matematisk bevist, at man maksimalt kan binde et slips på 85 forskellige måder .

Oversigt med de mest almindelige sejlerknob

Keywords: knob og stik app