KONKURRENCEREGLER OG VILKÅR

KONKURRENCEREGLER OG VILKÅR

DU KAN HER LÆSE NÆRMERE OM BETINGELSERNE FOR DIN DELTAGELSE I KONKURRENCEN OG DIT SAMTYKKE TIL MODTAGELSE AF MARKEDSFØRING

KONKURRENCE

  1. KONTAKT OG FORÆLDELSE

 

Konkurrencen er opdelt i enkelte ”konkurrencer”, der hver løber i en bestemt angivet periode. Vinderne udvælges ved lodtrækning blandt de nuværende tilmeldinger samt de indkomne tilmeldinger i den pågældende måned. Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i konkurrencer, som afholdes i forbindelse med nyhedsbrevet.

 

Mandetingen.dk sender en e-mail til den heldige vinder, som herefter sender sin private adresse til Mandetingen.dk. Præmien sendes med posten. Bliver du udtrukket som den heldige vinder, men ikke reagerer inden for 7 dage (1 uge) fra den dato, hvor Mandetingen har sendt en e-mail til dig med information om, at du har vundet, vil der herved blive trukket en ny vinder.

 

  1. OFFENTLIGGØRELSE AF VINDERE

 

Umiddelbart efter udløbet af den enkelte konkurrence vil navnet på vinderen af konkurrencen blive offentliggjort på vores hjemmeside under ”konkurrencer”. Vinderen får også direkte besked via den angivne e-mailadresse, samt tagget i et opslag på Facebook. Mandetingen sender en e-mail til den heldige vinder, som herefter sender sin private adresse til Mandetingen.dk.

 

 

  1. FORSENDELSE AF PRÆMIER

 

Præmier afsendes hurtigst muligt direkte til vinderen.(Mandetingen betaler fragt)

 

  1. OMBYTNING

 

Præmierne kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

  1. REKLAMATIONER

 

Da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.

 

  1. PRÆMIEAFGIFTER

 

Mandetingen afholder lovpligtige præmieafgifter til staten.

 

  1. ÆNDRING AF KONKURRENCEVILKÅR

 

Mandetingen.dk forbeholder sig altid retten til at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusiv alle præmier). Præmien kan udskiftes til et andet produkt med samme værdi eller højere i tilfælde af problemer med levering eller lignende af den annoncerede præmie.

 

  1. UDELUKKELSE FRA DELTAGELSE

 

Ansatte hos MAndetingen, samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencerne.

 

  1. ELEKTRONISK KOMMUNIKATION

 

Dit samtykke til at modtage markedsføring omfatter bl.a. modtagelse af nyhedsbreve fra mandetingen.dk. Markedsføringen omhandler tilbud, reklamer og generelle nyheder. Nyhedsbrevene/markedsføringen vil blive sendt ud pr. e-mail og/eller som SMS. Du vil modtage et nyhedsbrev maksimalt 2-4 gange månedligt.

 

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til Kontakt@mandetingen.dk - med emne (AFMELD NYHEDSBREV)