Returnering

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET / OMBYTNING)

Ved alle returneringer skal der gives grønt lys, derfor SKAL der kontaktes på Kontakt@mandetingen.dk

Du har 2 muligheder i forbindelse med returnering:

  1. Manuelt køb på posthus (pris afhænger af produktet)
  2. Benytte vores nemme returseddel samt pakkelabel løsning, som du printer og sætter på din pakke og sender via:
  • Postnord - Et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks 45kr. 
  • GLS - En GLS pakkeshop 45kr.

Ved alle returneringer skal der gives grønt lys, før der betales for returlabel, ellers vil pakken sendes retur på købers bekostning. 

Når du har fået grønt lys for returnering, kan du printe og udfylde en af disse fragtmuligheder. Når du har valgt, vil der blive åbnet et nyt betalingsvindue, hvor du vil blive bedt om at betale for fragten (45kr.) og dernæst vil du modtage det nødvendige for returneringen.

I kvitteringen vil du modtage din returseddel og en pakkelabel. 

  1. Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.
  2. Udskriv pakkelabelen. Sæt pakkelabelen uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.
  3. GLS - Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.
  4. Postnord - Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.

GLS

Postnord

Såfremt du ønsker dine penge tilbage for én eller flere varer koster det kr. 45,- at benytte vores pakkelabel. Dette beløb fratrækkes ved refundering. Du kan også vælge at få pengene udbetalt som et gavekort til Mandetingen.dk, således betaler vi de 45 kr i returfragt. 

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Mandetingen.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Hvis du fortryder dit køb(perfekt stand), får du naturligvis det beløb du har betalt til os tilbage enten som gavekort eller beløbet bliver overført til det kort du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Kunde betaler her fragt . 

Hændelser inden for 24/48 timer efter levering med tegn på beskadiget pakke:

Alle vores produkter forlader lageret med emballagen i perfekt stand. Hvis du opdager skade ved levering er det vigtigt du hurtigt tager kontakt til os inden 24 timer efter levering. 

Send en mail til Kontakt@mandetingen.dk med et dokumenterende billede af den beskadelige pakke/produkt samt dit ordre nr. 

Hvis du har brug for at ændre bestemte detaljer på fragt- eller faktureringsadresserne, kan den ændres, hvis ordren endnu ikke er afsendt. Du bedes herved kontakte os straks pr. mail : kontakt@mandetingen.dk  

Alle produkter har en 2 års garanti, der leveres af producenten fra leveringsdatoen, undtagen når der er tale om letfordærvelige produkter eller sundheds- og hygiejneprodukter. Fejl forårsaget af uagtsomhed, hits, misbrug eller manipulation, forkert spænding eller installation eller slitage er ikke medtaget. I tilfælde af it-produkter dækker garantien ikke virusfjernelse, programgendannelse eller geninstallation af disk. I tilfælde af hændelser, hvor et krav på garantien er berettiget, vil produktet blive repareret, erstattet, returneret eller nedsat i pris, i overensstemmelse med loven.

Garantien er ugyldig:

- Hvis nogen detaljer i garantien eller købsbeviset ændres, ændres eller erstattes og / eller 
- Hvis identifikationsnummeret eller det garanterede produkt er manipuleret med eller repareret uden forudgående tilladelse fra den tekniske tjeneste.

REKLAMATIONSRET

Når du handler på Mandetingen.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

 

 

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål. Er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på Kontakt@mandetingen.dk

I hvilke tilfælde vil viI IKKE refundere 100% af produktets værdi?

- Hvis produktet har klare tegn på misbrug, uberettiget skade eller kommer i dårlig stand 
- Hvis produktet returneres uden emballagen, med en beskadiget emballage eller med transportmærker, der gør emballagen ubrugelig - vil 50% af produktets værdi blive diskonteret; og 
- Hvis produktet returneres med manglende dele eller tilbehør, eller hvis hændelsesbeskrivelsen ikke er reel - vil produktet ikke blive refunderet.