Vægtstangssæt biltema

Skivestangsæt, 20,5 kg – Biltema.dk

Hos Biltema.dk har vi et stort udvalg af kettlebells. Her finder du dem fra 4-20 kg. For at vælge den helt rette størrelse/vægt til dig, bør du afprøve dem …

Har du planer om at begynde at styrketræne eller indrette et fitnessrum derhjemme? Så er en skivestang er et alsidigt og godt træningsredskab at anskaffe. Træning for hele kroppen Brugen af en skivestang er effektiv, hvis du vil opbygge styrke og muskler. Træningen er alsidig og kan bruges til at træne de fleste muskelgrupper. Du kan for eksempel foretage dødløft, bænkpres, bicepscurls, knæbøjninger og roning.  Valgfri vægt Skivestangsættet leveres med en skivestang med riflet greb, seks robuste vægtskiver og to stjernelåse. Du kan dermed sammensætte skivestangen med netop den vægt, der passer til dig eller den øvelse, du skal udføre. Ekstra vægtskiver samt en træningsbænk fås som tilbehør. Skivestangen egner sig til brugere på alle niveauer.

Vægtskive – Biltema.dk

Håndvægte giver dig effektiv træning, hvis du vil opbygge styrke og muskler. Træningen er alsidig og kan bruges til at træne de fleste muskelgrupper. Du kan f.

Er du ved at bygge et fitnessrum derhjemme? Så skal du også købe ekstra vægtskiver. Passer til skivestænger Vægtskiverne er kompatible med alle skivestænger, der har en stangdiameter på 3 cm. De passer blandt til skivestang 14-972 og curlstang 14-966. Giver alsidig træning En vægtskive kan også bruges som træningsværktøj til en lang række øvelser. For eksempel kan du udføre triceps extensions ved at holde en vægtskive i hænderne og bøje armene tilbage over hovedet, foretage situps og andre maveøvelser, mens du holder en vægtskive, foretage benbøjninger med en vægtskive i hænderne, eller rygrejsning med en vægtskive som ekstra vægt. Vægtskiverne kan bruges af brugere på alle niveauer. Sælges enkeltvis!

Håndvægtsæt, 13,8 kg – Biltema.dk

Vægtstang. Jeg er vildt glad for den. God balance i stangen, nemt at ændre vægten, stangen er meget behagelig at have fat i …

Har du planer om at begynde at styrketræne eller indrette et fitnessrum derhjemme? Så er håndvægte et godt træningsredskab at begynde med. Træning for hele kroppen Håndvægte giver dig effektiv træning, hvis du vil opbygge styrke og muskler. Træningen er alsidig og kan bruges til at træne de fleste muskelgrupper. Du kan f.eks. køre bicepscurls, bænkpres med håndvægte, tricepspres, foroverbøjninger, crunches, skulderøvelser og roøvelser. Håndvægte er også gode til opvarmningsøvelser og til genoptræning. Valgfri vægt Håndvægtene leveres som samlesæt med to forkromede håndvægtstænger med riflet greb, tolv robuste vægtskiver og fire stjernelåse. Du kan dermed sammensætte dine håndvægte med præcis den vægt, der passer til dig eller den øvelse, du skal udføre. Let at have med Håndvægtsættet er pakket i en praktisk taske. Det gør det let at tage med på rejsen. På den måde kan du fortsætte træningen både på hotelværelset og i sommerhuset. Sættet egner sig til brugere på alle niveauer.

Styrketræning med kettlebells og håndvægte – Biltema.dk

Kettlebells og håndvægte i høj kvalitet. Alsidigt udstyr til din træning. Stort udvalg. Bedst til prisen! Find styrketræningsudstyr her>>

Træningsbænk – Biltema.dk

Er du ved at bygge et fitnessrum derhjemme? Så er en træningsbænk noget, som på praktisk vis letter mange af de øvelser, du planlægger at udføre. Træning for hele kroppen En træningsbænk har en lang række forskellige anvendelser. Du kan naturligvis bruge den til bænkpres, men du kan også udføre forskellige ryg- og maveøvelser, træne dine arme og skuldre og øve bagdel, ben og lår. Nogle øvelser kan du udføre med kroppen som eneste redskab, mens du til andre øvelser skal supplere med redskaber som skivestang, håndvægte og vægtskiver. Disse redskaber fås som tilbehør.  Vinkelindstilleligt rygstød Træningsbænken har et indstilleligt rygstød. Dermed kan du nemt tilpasse bænkens udformning til de øvelser, du vil udføre. (Rygstødets tykkelse er 4 cm inkl. 2,9 cm polstring). Træningsbænken egner sig til brugere på alle niveauer.

Curlstang – Biltema.dk

Er du ved at bygge et fitnessrum derhjemme? Så en curlstang et godt træningsredskab at anskaffe. Træner biceps og triceps En curlstang bruges til at udføre biceps- og triceps-øvelser. Curlstangen har en buet form, som giver flere gribemuligheder, og som også skåner håndleddene under tung træning.  Valgfri vægt Curlstangen er forkromet og har et riflet håndtag, som giver et godt greb. To stjernelåse er også inkluderet ved levering. Vægtskiver sælges separat, men når du hat købt dem, kan du udstyre skivestangen med netop den vægt, der passer dig og den øvelse, du vil udføre. Curlstangen kan også bruges sammen med en træningsbænk. Curlstangen egner sig til brugere på alle niveauer.

Styrketræningsstang – Biltema.dk

Med dette alsidige træningsredskab ændrer du døråbningen til en fitnesslokale. Træning for hele kroppen Styrketræningsstangen giver effektiv træning for hele kroppen. Ved hjælp af din egen kropsvægt som den eneste modstand træner du både biceps, triceps, bryst, ryg, skuldre og mavemuskler. At løfte sin egen krop er krævende og giver derfor hård træning til musklerne. Det betyder, at du hurtigt kan øge din muskelstyrke. Nem at montere Dørtrapezen er meget nem at montere, da der ikke kræves værktøj eller boring. Overliggeren hænger på den øverste kant af dørkarmen, mens den lige stang presser mod siderne af dørkarmen. Hvis stangen bruges i nederst på dørkarmen, skal den lige stang ligge an mod dørkarmen og de parallelle håndtag vende opad. Velegnet til gulvøvelser Træningsstangen kan også bruges til gulvøvelser som mavebøjninger, dips og armhævninger. Så placeres stangen enten i nederst på dørkarmen eller fritstående på gulvet. Vigtigt at huske på Styrketræningsstangen skal bruges på en karm af træ og ikke på plastkarme. Test først forsigtigt, at stangen sidder godt fast og ikke falder ned Undlad at gynge og gøre voldsomme bevægelser under brugen. Træningsstangen skal tages ned, når den ikke er i brug.

Håndvægt, 10,8 kg – Biltema.dk

Har du planer om at begynde at styrketræne eller indrette et fitnessrum derhjemme? Så er håndvægte et godt træningsredskab at begynde med. Træning for hele kroppen Håndvægte giver dig effektiv træning, hvis du vil opbygge styrke og muskler. Træningen er alsidig og kan bruges til at træne de fleste muskelgrupper. Du kan f.eks. køre bicepscurls, bænkpres med håndvægte, tricepspres, foroverbøjninger, crunches, skulderøvelser og roøvelser. Håndvægte er også gode til opvarmningsøvelser og til genoptræning. Valgfri vægt Håndvægten, der kan udbygges, indeholder en forkromet håndvægtstang med riflet greb, seks robuste vægtskiver og to stjernelåse. Du kan dermed sammensætte sikkerhedsvægtstangen med præcis den vægt, der passer til dig eller den øvelse, du skal udføre. Maks. belastning er 30 kg, fordelt med 15 kg på hver side af håndvægten. Håndvægten egner sig til brugere på alle niveauer.

Vægtstang til salg – køb brugt og billigt på DBA

Billigt vægtstangssæt på 20 kg. Køb det her! – Billig Fitness

Billigt vægtstangssæt på 20 kg. Køb det her! – Billig-fitness.dk

Mangler du et billigt vægtstangssæt på 20 kg? Så har vi her den perfekte løsning! Sættet er lavet i cement og plast!

Keywords: vægtstangssæt biltema, biltema vægtstang, vægtstang biltema