Guide til import af bil

Har du tænkt på, at du godt kunne tænke dig at importere en bil til Danmark? Men er du ikke helt sikker på, hvordan denne proces foregår. Det kan også være, at du blot ønsker at få mere information i forhold til import af bil.

Er der tale om import af en bil fra Tyskland, er det muligt at gøre dette på to forskellige måder. Du kan eksempelvis selv hente din bil til Danmark, hvis du har mod på det. Er dette ikke den bedste løsning for dig, kan du også vælge at få et firma til at hjælpe dig med at importere bilen til Danmark. Vil du gerne selv hente bilen til Danmark, bør du læse med videre her.

Det bør du gøre ved import af bil

Har du valgt selv at hente en bil til Danmark? Først og fremmest er det alfa og omega, at du researcher dine muligheder godt og grundigt. Sørg for at undersøge priser for at se, om det er den rette løsning for dig. Derudover er det vigtigt, at du tjekker bilen nøje, når du har fundet en.

Det betyder, at du skal tage et kig på alle dokumenter. På den måde kan du være sikker på, at du ikke ender med at få en overraskelse eller lignende. Sidst men ikke mindst skal du sikre dig, at der bliver lavet en købsaftale. Har du en købsaftale, er der dokumentation for alle de aftaler, der er indgået. Der er ydermere dokumentation for den aftale købesum.