Overvejer du at importere en firmabil fra Tyskland?

Overvejer du at give dig i kast med import af bil fra Tyskland? Det er der mange, som tænker på. Og det er heller ikke en dårlig idé. Du opnår nemlig flere fordele, hvis du vælger en brugt bil fra Tyskland som værende din næste firmabil. Ønsker du at vide mere om dette område? Så læs med videre her.

Derfor bør din næste firmabil være en brugt bil fra Tyskland

Der er flere fordele ved at vælge din næste firmabil som en brugt bil fra Tyskland. En af fordelene er blandt andet, at du får en bil med en større motor. Samtidigt kan du glæde dig over, at du får langt mere attraktivt ekstraudstyr for dine penge, hvilket er noget, som alle selvfølgelig vil blive glade over.

Det er ligeledes værd at vide, at du ender med at kende din beskatning lige fra kontraktindgåelsen. Dog kræver dette, at du vælger en bil, der minimum er 36 måneder. Sidst men ikke mindst vil bilen være uden dansk registreringsafgift. Der er altså en del fordele ved at få en firmabil på denne måde.

Find den rette firmabil for dig i Tyskland

Det kan virke uoverskueligt at finde den perfekte firmabil i Tyskland. Så hvordan gør du så det? Har du ikke mulighed for at tage til Tyskland, kan du sagtens finde din næste firmabil via nettet. Du skal blot finde en side med brugte tyske biler. På sådan en side kan du helt sikkert finde den perfekte firmabil for dig og dit firma.