Trænger dit sexliv til fornyelse? Prøv en sexgynge

Selv de stærkeste parforhold kan falme med tiden. Og hvis I på det seneste er begyndt at kede jer i soveværelset, er det vigtigt, at I håndterer problemet så hurtigt som muligt. Dette kan gøres på mange måder. Det sikreste er dog, at I prøver noget, som ingen af jer har prøvet før. Sexgyngen er her et glimrende sted at starte.

Hvad er en sexgynge?

En sexgynge fungerer nogenlunde som en almindelig gynge. Men i stedet for at hænge fra et træ, hænger den typisk fra loftet i soveværelset.

Hvordan sætter jeg en sexgynge op?

En sexgynge er relativt nem at have med at gøre. Det eneste, du skal bruge til opsætningen, er en boremaskine og en god krog, der kan fæstnes til loftet. Og hvis du ikke bryder dig om, at besøgende i dit hjem kan se gyngen, når døren til soveværelset står åben, kan du glæde dig ved, at gyngen er ligeså nem at tage ned, som den er at sætte op.

Hvad er fordelene ved en sexgynge?

Sexgyngen har et væld af fordele. Først og fremmest giver gyngen jer mulighed for at udforske stillinger, som I aldrig ville kunne klare, hvis I for eksempel lå i sengen eller sofaen. For det andet er der blandt brugere udbredt konsensus om, at en sexgynge tillader dybere penetrering og dermed mere nydelse end den sex, der foregår på mere konventionel vis. For det tredje tillader sexgyngen jer at prøve noget nyt sammen. Og der er stort set ikke grænser for, hvor mange stillinger, I har adgang til med en sexgynge i jeres fælles arsenal.

Hvordan finder jeg den rigtige sexgynge?

Markedet for sexlegetøj og andet sex-relateret udstyr er efterhånden enormt. Derfor er der ikke noget at sige til, hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken sexgynge du skal købe. I denne forbindelse kan det være en god idé, at du vælger én af de modeller, som har gode anmeldelser fra andre brugere. Hvis du aldrig har prøvet en sexgynge før, kan du dertil overveje at købe én af de lidt billigere modeller til at starte med. Udforsk en sexgynge her og kom så i gang med at eksperimentere sammen med din partner. Jeres sexliv vil uden tvivl takke jer for det.